Hamarosan megújulhat a szőregi temető előtti járda. Az építőanyag már rendelkezésre áll, a kivitelezést közösségi összefogással tervezik a szőregiek.

Az augusztusban meghirdetett Járdafelújítást támogató program segítségével a járda felújításához a szükséges építőanyag október közepéig megérkezik Szőregre.

– Szinte mindenki találkozhatott az építőiparban tapasztalható anyagárak és a munkadíjat jelentős növekedésével. A temető előtti járda felújítására kapott ajánlatok nagyságrendileg meghaladják a lehetőségeinket, ezért közösségi összefogással szeretnénk a felújítást elvégezni – mondta el Avramov András önkormányzati képviselő a kezdeményezésről.

A képviselői támogatás és az építőanyagok mellé szükséges munkálatok szervezésében a Szőregi Idősekért Alapítvány közreműködik. Bálint János kuratóriumi elnök maga is felajánlotta segítségét, tapasztalatait, hiszen nyugdíjazásáig az építőiparban dolgozott.

– Örömmel álltunk a kezdeményezés mellé, hiszen tagjaink közül is többen jelezték már a temető előtti járda felújításának szükségességét. Ezzel a megoldással számos idős ember minennapjaihoz segítséget tudunk nyújtani – véli a kuratórium elnöke.

A képviselővel közösen az Alapítvány munkatársai arra kérik Önöket, hogy akinek módjában áll a kivitelezésben ténylegesen segíteni vagy a megvalósítást felajánlással támogatni, vegye fel a kapcsolatot Bálint János elnökkel (+36309580813) vagy Avramov András önkormányzati képviselővel (+36309637643).

A tervek szerint a járda felújítása Mindenszentek előtt befejeződik és a terület rendezését követően fákat is ültetnek a szervezők.

Munkatársunktól