65 napon keresztül zajlott a nevezett ételek vaktesztelése, amelynek során sem a gyártó, sem a csomagolás nem látszódhatott, az ízélmény számított. A szegedi gyártó biopaprikája két csillagot ért a zsűri szerint. Ez annyira népszerű, hogy az idei, októberi betakarítás előtt már nem is kapható.A csípős fűszerpaprika magolaja egycsillagos díjazásban részesült, amely a fantasztikus ízű ételeknek jár. A fűszerpaprikamag-olaj már sokadik elismerését kapja az idei évben, hiszen szépen szerepelt különböző nemzetközi innovációs versenyeken. Szintén egycsillagos elismerést kapott a cég füstölt paprikája. A szegedi vállalkozás néhány éve lépett a lakossági termékek piacára, bár a fűszerpaprika-feldolgozásban már bő 25 éve van jelen.
delmagyar.hu
Borítókép: Rubin Szegedi Paprikafeldolgozó Kft. szakmai díjat nyert el fűszerpaprika magolaj termékükkel. Fotó: Frank Yvette, delmagyar.hu