Tavaszi évadzáró – A májusi nyitást követően a „nagy csapat” tagjai szerencsésnek mondhatják magukat, mivel rövid időn belül ismételten találkozhattak. A Szőregi Idősekért Alapítvány aktivistái 2021. június 8-án 15.00 órára Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával – a COVID miatti előírások szigorú betartása mellett – tavaszi évadzáró ünnepséget szerveztek a Szőregi Faluházba.

A rendezvény a viszontlátás örömének további erősítését, az elmaradt beszélgetések pótlását volt hivatott szolgálni, hiszen ténylegesen mindenki erre várt, mindenki erre volt kiéhezve. Az összejövetel a célját maximálisan betöltötte, a megjelentek egész délután vígan cseverésztek egymással.

A Kajcsi Falatozó meglepetés vacsorája küllemében is, ízében is nagyszerű volt. Bebizonyították, hogy az elvitelre szánt étkek készítésének nagymesterei. A Selmeczki Cukrászda süteményei szintén fenségesek voltak.

A részt vevők nevében ezúton is köszönjük a finom falatokat!

A napot a korábban már szinte hagyománnyá vált tombola újbóli lebonyolítása zárta. Brigitta jókedvével és a díjak, különösen a három fődíj kihúzásával felfokozta a hangulatot.
Köszönet a szép napért!

Csodálatos, szeretteik társaságában töltött, nyugodt, békés nyarat kívánunk!

Bízunk abban, hogy szeptemberben ismételten találkozhatunk!

Zilahyné dr. Veres Anna
Szőregi Regélő, 2021. július