Tóth Péter vagyok, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje Csongrád megye 1. választókerületében.

Szeged önkormányzati képviselőjeként ismerem térségünk gondjait, kihívásait. A fejlesztési források elosztását a régió helyzetéből fakadó lehetőségek kihasználatlansága jellemzi. A térségünket érintő kormányzati intézkedések legfőbb ismérve a valódi problémák megoldására való törekvés hiánya, ugyanis a támogatott beruházások többsége látszatintézkedés. Így munkahelyteremtés és a helyi vállalkozások fejlesztése helyett a régió versenyképességének csökkenése, a fiatalok elvándorlása jellemezte az elmúlt éveket.

Célom, hogy a szegedi térséget érintő beruházások átláthatóbbá váljanak és mindenki számára érezhető fejlődést hozzanak, hogy Szeged és térsége gyarapodó és sikeres legyen!

Tóth Péter

Kapcsolódó anyagok

A “Szőreg választ” oldalain megjelenő információk a jelöltek által a lakossághoz eljuttatott szóróanyagok, valamint az interneten nyilvánosan elérhető, a szoreg.hu számára továbbközölhető információk alapján készültek. Amennyiben esetlegesen pontatlanságot tapasztal vagy kiegészítené a megjelent adatokat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@szoreg.hu címen.