Szabó Sándor országgyűlési képviselőjelölt

Szabó Sándornak hívnak, 42 éves, nős vagyok, egy 10 éves kislány édesapja.

Szegeden végeztem tanulmányaim, itt szereztem diplomát, valamennyi munkahelyem, házasságom, kislányom, otthonom mind-mind e számomra csodálatos városhoz kötnek.

Aki ismer, az tudja róla, hogy mindig is foglalkoztatott, hogy mi történik körülöttem.  Érdeklődésem egyik központi kérdésévé vált  a közélet, a politika. 2014-ben a szegediek és térségben élők támogatásával egyéni országgyűlési képviselő lettem, de korábbi munkahelyem is a közélethez, Szeged város életéhez kötődött.

Mint ahogy korábban is vallottam, legfontosabb dolognak Szeged és térsége fejlődését tartom. Ezért teszek nap mint nap képviselőként 3 éve a parlamentben és ezért dolgoztam korábban 10 évig kabinetfőkként együtt a város vezetésével.

Egyértelmű célom, hogy újabb munkahelyek jöjjenek létre, hogy modern, a kor követelményeinek is megfelelő intézményeink legyenek, hogy színvonalas közszolgáltatásokat biztosítsunk az itt élők számára.

De nem titkolom, hogy mélységesen felháborít és elszomorít, ami ebben az országban zajlik. Én egy olyan országban szeretnék élni és dolgozni, ahol igazságosabb elosztással több jut a rászorulóknak és kevesebb a tehetőseknek. Ahol valódi munkahelyek jönnek létre és ahol nagyobb védelemben részesülnek a gyermekek, a nők, a munkavállalók és a nyugdíjasok. És ahol nincs helye a kirekesztésnek, a félelemkeltésnek, az örökös harcnak,  ahol a politika szolgál és nem kiszolgáltatottá tesz.

Ezért vállalom újra a megmérettetést: Önökért, Szegedért és egy igazságosabb Magyarországért!

Szabó Sándor

Kapcsolódó anyagok

A “Szőreg választ” oldalain megjelenő tartalmak a jelöltek által a lakossághoz eljuttatott szóróanyagok, valamint az interneten nyilvánosan elérhető, a szoreg.hu számára továbbközölhető információk alapján készültek. Amennyiben esetlegesen pontatlanságot tapasztal vagy kiegészítené a megjelent adatokat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@szoreg.hu címen.