Sportos családba születtem. Így nem meglepő, hogy én is kézilabdázó lettem. Tizenegy éven keresztül játszottam a Pick Szegedben. Ez idő alatt Magyar Kupát és bajnokságot is tudtunk nyerni. Büszkeséggel tölt el, hogy a magyar címeres mezt 76 alkalommal ölthettem magamra.

Szeged Magyarország déli kapuja. Stratégiai jelentőségű város. Fontosnak tartom, hogy Szegedet és környékét olyan ember képviselje az Ország Házábam, aki nem lebontani akarja a határzárat, hanem megvédeni Magyarországot és az itt élőket. Nem akarunk bevándorlóországgá válni, Szeged nem akar bevándorlóvárossá lenni. Számomra az itt élők biztonsága az elsődleges. Ehhez a munkához kérem most a bizalmát!

Bartók Csaba

A “Szőreg választ” oldalain megjelenő információk a jelöltek által a lakossághoz eljuttatott szóróanyagok, valamint az interneten nyilvánosan elérhető, a szoreg.hu számára továbbközölhető információk alapján készültek. Amennyiben esetlegesen pontatlanságot tapasztal vagy kiegészítené a megjelent adatokat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@szoreg.hu címen.