Tisztelt Szőregiek!

Botka László és Berkesi Ottó. Fotó: Berkesi Ottó facebook oldala

Botka László és Berkesi Ottó. Fotó: Berkesi Ottó facebook oldala

Az elmúlt hetekben sokukkal találkoztam Önök közül, részben a támogató aláírások gyűjtés e kapcsán, részben azóta amikor becsöngettem Önökhöz. A beszélgetéseink során Önök elmondták nekem, hogy milyen kérdésekben kellene lépni az elkövetkező években. Ezt szeretném nagyon röviden itt összefoglalni, közel sem vállalva a teljesség igényét, illetve a fontossági sorrend el döntését. A sorrend eldöntése az Önök feladata lesz! A részönkormányzat munkáját, amelyet teljesen nyílttá kívánok tenni, Önöknek kell meghatározni!

  • A legnagyobb számban a csapadékvíz elvezetéssel kapcsolatban merültek fel panaszok, ezért programot kell indítanunk a megépült csapadékvíz elvezető rendszer hibáinak kiküszöbölésére.
  • Sokan elmondták, hogy a járdák állapota rossz, illetve, hogy nem látják, hogy hogyan dől el, hogy a felújítás hol, és mikor történik meg, tehát fel kell, hogy mérjük a járdák állapotát, és a valós helyzet ismeretében kell a rendelkezésre álló kereteket felhasználnunk (Jelenleg, EU-s támogatásból nem, csak a város saját erőforrásaiból lehet járdát építeni.).
  • Szinte mindenki, még az autóval nem rendelkezők is megemlítették azt, hogy a legfontosabb intézmények, az orvosi rendelő, a gyógyszertár környékén nem lehet tisztességesen parkolni. Ezt minél előbb meg kellene oldanunk, mert a kikátyús odott padka nemes ak veszél yes, de csúf is!
  • Szóba kerültek a közintézmények, (az óvoda, a Faluház stb.) a közösségi terek, (a Monti-tér, a Pálya-tér, játszóterek, stb.) állapota is. Ezek esetében hosszabbtávú fejlesztési program kialakítása lenne szükséges, mert a fejlesztésükhöz szükséges források megszerzése is előttünk áll.
  • Nagyon sokan voltak, akik úgy érezték, hogy Szőreg az elmúlt négy évben fokozatosan lekerült az ország turisztikai térképéről, még a Rózsaünnep iránti érdeklődés is csökkent. A folyamat megfordításához hozzájárulhat a Mélypont felé tartó kerékpáros turisták megállítása, a szőregi értékek (apátságdomb, szerb templom, rózsatermesztés stb.) megmutatása.

Kérem, szavazatával támogasson engem és dr. Botka Lászlót 2014. október 12-én!

Berkesi Ottó
önkormányzati képviselőjelölt

hr-vote

Berkesi Ottó elérhetősége:

Telefon: +36 20 29 56 624
Email: berkesi.otto@gmail.com

hr-vote

A „Szőreg választ” oldalain megjelenő információk a jelöltek a lakossághoz eljuttatott anyagai alapján készültek. Amennyiben esetlegesen pontatlanságot tapasztal vagy kiegészítené a megjelent adatokat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@szoreg.hu címen.

Kapcsolódó anyagok