Az idei esztendőben megújult az 1849. augusztus 5-i szőregi csata emlékére tartott huszártalálkozó eseménysorozata. Az előző évekhez képest most más időpontban – este – rendeztük meg a csatajelenetek megelevenítését, s a késői időpont nagyobb látványosságot biztosított a nézők számára, hiszen sötétedéskor jól lehetett látni a puskák és ágyúk torkolattüzét.

Különösen nagy öröm számomra, hogy a Somogyi-könyvtárral összefogva klímaberendezést tudtam szereltetni a szőregi könyvtárba. Reményeim szerint így a szeptemberi iskolakezdetre a gyermekek  kényelmes körülmények között tudják majd használni a könyvtárat. Ezen kívül a temetőben két új padot állítottam föl – képviselői keretem terhére kicseréltettem a ravatalozó előtti régi padokat.

A napokban zajlott le a szőregi körforgalom műszaki átadása, amelynek során a lakók által jelzett problémákat jegyzőkönyvbe vették, s reméljük, rövid időn belül a beruházó ezeket kijavítja mindenki megelégedésére. Köszönetet szeretnék mondani a körforgalom építésében érintett lakóknak, akik  türelemmel viselték a beruházás nehézségeit!

A Szerb utcai önkormányzati épületen is több munkálatot végeztek: az udvarban járdát készítettünk, a szeméttároló helyét kiköveztettük, valamint felújítottuk az esővízelvezető csatornát. Terveink szerint a szőregi részönkormányzat anyagilag támogatni fogja a katolikus templom toronyórájának megjavítását.

Továbbra is kérek mindenkit, hogy látogassa fogadóóráimat! Minden érdeklődőt sok szeretettel várok! Telefonon továbbra is mindenki számára elérhető vagyok, a 0620-431-0558-as számon.

Rózsavölgyi József