Úgy vélem, mindannyiunk megelégedésére rendeztük meg közösen az óvoda, az iskola és a művelődési ház részvételével nagyszabású közös március tizenötödikei megemlékezésünket. Remélem, sikerült szép hagyományt elindítanunk, mely hosszú évekig fogja Szőreg életét kísérni. Hálámat és köszönetemet tolmácsolom mindenkinek, aki részt vett az ünnepség megszervezésében!

Több lakossági fórumon és fogadóórámon is állandó jelleggel visszatérő elemként merült fel a csapadék-elvezető árkok helyzete, a körforgalommal és a kerékpárúttal kapcsolatos problémák. Ez okból szakemberek bevonásával szakmai lakossági fórumot rendezünk április 6-án 17.00 órakor a művelődési házban. Bizonyára mindannyian észrevették, hogy a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. dolgozóival elkezdtük a buszmegállók tisztítását, amire már igen nagy szükség volt.

Következő rendezvényünk a május elsejei kitelepülés és gulyásparti a Pálya téren. Kérek mindenkit, hogy minél többen vegyünk részt az eseményen. Szponzoraink felajánlásának köszönhetően az első harminc jelentkező, aki vállalja, hogy a helyszínen elkészíti ételét, egy kg sertéshúst kap. Jelentkezni nálam lehet, a +3620/431-05-58 telefonszámon.

Rózsavölgyi József