Történelmet írtunk iskolánk életében.

A tavalyi évtől kezdődően munkálkodunk iskolánk arculatának kialakításán. Emellett nagyon fontosnak tartjuk, a hagyományok ápolását, tiszteletét, fontos a „kossuth-os” érzés kialakítása, hogy tanítványainkat és az iskola dolgozóit is az az érzés töltse el, hogy jó ebben az intézményben tanulni illetve dolgozni.

Az elmúlt tanévben iskolai logoval ellátott pólót, naptárt, évkönyvet, iskola újságot, KOLA (KOssuth LAjos) néven készítettünk.

Ebben a tanévben pedig saját iskolai zászlót készíttettünk, hogy majd a ballagó nyolcadikosok búcsúzóul nevükkel ellátott szalagot kötnek rá. Az ünnepség március 28-án, pénteken volt, ahol Dr. Solymos László alpolgármester úr ünnepi beszéde, majd iskolánk tanulóinak ünnepi műsora után, Kókai Pál plébános úr megszentelte iskolánk zászlóját.

Ezután a Szegedi III. Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület honvédjai zászlójukkal tisztelegtek zászlónknak, úgymond befogadták az új zászlót maguk közé.

Köszönjük minden érdeklődő részvételét, akik megtiszteltek minket ezen a sajátos, történelmi pillanatokat megélt iskolai ünnepségünkön!

Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsa
Kossuth Lajos Iskola