A Szegedi Rendőrkapitányság rajzpályázatot hirdet általános iskola alsó tagozatos diákjai számára „Városunk hősei” címmel.

A pályázatra a gyerekektől a téma címéhez igazodó rajzokat várnak, A4 vagy A3 méretben. Az elkészült pályaműveket január 31-ig kérik postai úton eljuttatni a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának (6724 Szeged, Párizsi krt. 16-22.).

A rajzok hátoldalán fel kell tüntetni a készítőjének nevét, iskolájának nevét, címét, a felkészítő tanár nevét, szülő nevét, valamint telefonszámát. A rajz hátoldalán – amennyiben azon kitalált karakter szerepel – annak nevét is kötelező feltüntetni.

A Szegedi Rendőrkapitányság által összeállított zsűri összesen 6 pályaművet díjaz. A nyertes pályázók rajzait a Szegedi Rendőrkapitányság prevenciós célú helyi programjaihoz felhasználja. A díjak átadására a Szegedi Rendőrkapitányság aulájában kerül sor, melynek időpontjáról a későbbiekben írásban és telefonon értesítik a nyerteseket. A pályaműveket megőrzik, nem küldik vissza.

A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel Csala-Pellek Borbála r. őrnagyot a 06-62-562-400 /14-82-es melléken, vagy Bánfi Normant a 06-62-562-400 /16-81-as melléken lehet keresni.

szegedma.hu

Borítókép: Illusztráció. "Child Draws" by Supertrooper / freedigitalphotos.net