A Szőregért Alapítvány hagyományai közé tartozik az évente megrendezendő egészségnap. Azon túl, hogy számos egészségügyi intézmény van városunkban, maguk a polgárok is fontosnak tartják egészségüket.

Bizonyítja ezt az elmúlt évek nagyszámú részvétele is. A Szőregi Egészségnap lehetőséget ad arra, hogy időt, pénzt és energiát spóroljunk, hiszen egy délelőtt komplex képet kaphatunk egészségünk állapotáról. 2017. november 18-án, reggel 08.00 órától várunk mindenkit a körzeti orvosi rendelőben (Szerb utca 8.).

Az egészségnapon igénybe vehető vizsgálatok: nőgyógyászat, ortopédia, urológia, bőrgyógyászat, csontsűrűség mérés, vérnyomás- és vércukor mérés, demencia szűrés.

A korábbi évek tapasztalatai alapján javasoljuk, hogy a vizsgálatokra előre jelentkezzenek be a 62/405-130-as telefonszámon, vagy személyesen, a rendelőben dolgozó asszisztenseknél.

A vizsgálatok az idén is díjmentesek. A Szőregért Alapítvány kuratóriuma köszönetet mond mind azoknak, akik adójuk 1%-át az alapítvány javára ajánlották fel (106.000 Ft-ot), így hozzájárultak, hogy sikeresen rendezzük meg az egészségnapot.

A jövő évi egészségnap sikeres megrendezésének érdekében továbbra is várjuk támogatásukat! Adószámunk: 19085768-1-06, számlaszámunk: 57400011-10105515

Szeretettel várunk minden szőregi lakost!

Szőregért Alapítvány Kuratóriuma

Borítókép: Illusztráció. Forrás: geralt, pixabay.com