A Délmagyarország szerkesztősége játékra hívta olvasóit: együtt keressük Csongrád megye legszebb és legrondább épületeit! Az év középülete kategóriában jelölt a szőregi Tömörkény István Művelődési Ház is.

– Sikeres akció az „Év Háza – Csongrád megye 2008″ elnevezésű játék! – jelenti ki Vesmás Péter. Az Ybl-díjas építész szerint fontos, hogy a Délmagyarország játéka a közvélemény és a szakma figyelmét is a házakra és épített környezetünkre irányította. A közemberek elsősorban a benyomásaik és a divat, az építészek jobbára értékek alapján mondtak véleményt – a jelölésekkel. A több mint félszáz pályázat közül a zsűri azokat javasolta e második körbe, amelyek a közelmúltban épültek, illeszkednek környezetükhöz, külső megjelenésükben mértéktartóan egyediek.

Eredményt Az év lakóháza, Az év középülete, Az év közönségdíjas épülete, illetve Az év citromdíjas épülete (a legcsúfabbnak ítélt) Csongrád megye 2008 kategóriában hirdet a Délmagyarország szerkesztősége.

Szavazzon az év Csongrád megyei épületeiről – december 20-áig! Postai levélben a Délmagyarország/Délvilág szerkesztősége, 6740 Szeged, Pf.: 153. címen; továbbá interneten: http://www.delmagyar.hu/jatek/legszebb-epuletek; http://www.delmagyar.hu/jatek/legrondabb-epuletek

delmagyar.hu híre alapján, 2008. december 13.
Kapcsolódó anyagok

Tömörkény István Művelődési Ház