Ki lesz a legtündéribb Csipkerózsa Hercegnő és a leghelyesebb Rózsaherceg? Szavazzon Ön is legbájosabb hercegnőre és a leghelyesebb kishercegre a Webrádió és a XII. Szőregi Rózsaünnep közös internetes játékán.

Tavaly első alkalommal lehetett szavazni a legbájosabb Csipkerózsa Hercegnőre a Szőregi Rózsaünnep keretein belül. A kisgyermekek számára első ízben megrendezett játékos „szépségversenyre” a rózsaünnepi különszámban lehetett szavazni, de csakúgy mint tavaly, a Webrádión most is voksolást hirdetünk és keressük a legbájosabb kishercegnőt. A XII. Szőregi Rózsaünnep egyik különlegessége, hogy a Csipkerózsa Hercegnők mellett a szervezők idén először hirdettek „versenyt” a fiúk, azaz a Rózsahercegek között. Idén 13 kislányra és 4 kisfiúra adhatják le voksaikat a szavazók.

A legtündéribb kisgyermekekre június 26-án délig várjuk a szavazatokat. Természetesen mi nem szeretnénk különbséget tenni a kicsik között, így minden nevezett kislány és kisfiú is kap tőlünk ajándékot. Szavazzon Ön is a legbájosabb szőregi Csipkerózsa Hercegnőre és Rózsahercegre.

Az eredményhirdetésre szombaton, a Csipkerózsa Hercegnők műsora után kerül sor.

webradio.hu

Szavazás

A legbájosabb Csipkerózsa Hercegnő
A leghelyesebb Rózsaherceg