Valószínűleg a szombati viharnak köszönhető, hogy Szeged jó néhány útja sötétségbe borult. Nem volt közvilágítás például a 43-as út szegedi szakaszán, a Temesvári körúton, a Római, a Brüsszeli, sőt még a Kossuth Lajos sugárúton sem este 21 óra körül.

Valószínűleg a szombati viharnak köszönhető, hogy Szeged jó néhány útja sötétségbe borult. Nem volt közvilágítás például a 43-as út szegedi szakaszán, a Temesvári körúton, a Római, a Brüsszeli, sőt még a Kossuth Lajos sugárúton sem este 21 óra körüli időben.

Szőregen a vihar például megrongálta egy villanypózna vezetékét a Magyar utcában, így a Démász Zrt. szakembereinek kiérkezéséig egy rendőrautó biztosította a területet. Az erős szél több helyen is letépte a fák ágait, amik az útra estek. A Magyar utcában egyébként este szintén nem volt közvilágítás. A szolgáltató munkatársai 21 óra után még a hiba elhárításán dolgoztak. A város több pontján lehetett szirénázó tűzoltóautókat látni, számos helyre riasztották a „lánglovagokat”. A vihar a fővárosban is okozott áramkimaradásokat.

webradio.hu, 2009. július 18.