Sörcsapoló versenyt nyert Vajda Attila. A szegedi olimpikon a Tankcsapda dobosával állt a csapok mögé.

Attila azt mondta, ellenfele esélyesebb volt a győzelemre, mert Fejes Tamás egy szórakozóhelyet üzemeltet a cívisvárosban, ezért nem is számított arra, hogy végül ő nyer. Bemelegítésképp lecsapoltak hat korsó sört, amit a jelen lévő zenészek cseppet sem bántak, majd jött a verseny: két korsó sört kellett csapolni minél gyorsabban és tökéletesebben.

A megmérettetés a Campus Fesztivál keddi sajtótájékoztatóján zajlott, ahová zenészeket és sportolókat, többek között a Tankcsapdát, Risztov Éva olimpiai bajnok úszót, és Michelisz Norbert autóversenyzőt is meghívták, hogy sörcsapolásban, és buborékfújásban mérjék össze tudásukat.

Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa nem tudta legyőzni Vajda Attilát. Fotó: Nagy Balázs

Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa nem tudta legyőzni Vajda Attilát. Fotó: Nagy Balázs

A szegedi olimpikonnak évek óta nagyon jó a kapcsolata a Tankcsapdával – ők hívták fel, hogy van-e kedve egy kis bolondozáshoz. Attila pedig úgy gondolta, hogy az edzések közben remek kikapcsolódás lesz a debreceni kirándulás, a nyara ugyanis idén sem a fesztiválozásról szól. Jelenleg az augusztus eleji kajak-kenu-világbajnokságra edz, majd a szeptember végi maratoni világbajnokságra készül.

Kovács Kriszta / delmagyar.hu

Borítókép: Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa nem tudta legyőzni Vajda Attilát. Fotó: Nagy Balázs