Összesen több mint tizenegymillió forint támogatást vehettek át Solymos László alpolgármestertől. Többet, mint tavaly.

Fotó: szeged.hu

Fotó: szeged.hu

– Örülünk, hogy tudunk segíteni, sőt, idén többet tudunk adni, mint tavaly. Szeretném egyúttal meg is köszönni a munkájukat azt, hogy Szegeden önök és kollégáik, több mint négyszáz ember szabadidejében abban segít a hivatalos szerveknek, hogy jó legyen a közbiztonság a városban – mondta köszöntőjében Solymos László.

A várospolitikai alpolgármester egyúttal azt is kérte a megjelent szervezetek képviselőitől, hogy tartsák szorosan a kapcsolatot az önkormányzati képviselőkkel, hogy minél hatékonyabban együtt tudjanak működni.

Ezután Solymos átadta a támogatásokat. Az Alsóvárosi Polgárőr Közhasznú Egyesület 1 millió 350 ezer, a Szeged Belvárosi Polgárőr Egyesület 1 millió 100 ezer, a Szeged-Gyálaréti Polgárőr Egyesület 815 ezer, a Kiskundorozsmai Önvédelmi Csoport Polgárőrség 1 millió, a Makkosházi Polgárőr Egyesület 1 millió, a Szentmihályi Polgárőr Egyesület 815 ezer, a Szőregi Polgárőr Egyesület 1 millió 200 ezer, a Tápéi Polgárőr Egyesület 1 millió 350 ezer, a Szeged-Tarján Polgárőr Egyesület 1 millió 100 ezer, az Újszegedi Polgárőr Egyesület 1 millió 350 ezer, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat Közhasznú Szervezet 600 ezer forintos támogatásban részesült.

Az ünnepélyes átadón ott volt Joób Márton, Kardos Irén, Kozma József és Sebestyén József önkormányzati képviselő is.

szeged.hu

Borítókép: Fotó: szeged.hu