Meghozta határozatait a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Szőreg– Csongrád megyei I. osztályú bajnokival kapcsolatban.

Meghozta határozatait a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Szőreg– Csongrád megyei I. osztályú bajnokival kapcsolatban. Az már korábban eldőlt, hogy a 70. percben 1–1-nél félbeszakadt találkozó három pontját 3–0-s gólkülönbséggel a vendégek kapták. Ezenkívül pedig a Szőreg együttesétől hat büntetőpontot levont a CSLSZ, amikortól a határozat jogerőssé válik.

Az alábbi személyre szóló büntetések születtek: a Szőreg kapusát, Dongó Dénest 2007. december 31-éig, míg a szintén szőregi Varga Zoltánt 2006. december 31-éig tiltották el a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől. A Szőreg a 2005–2006-os bajnokságból hátralévő hazai mérkőzéseire öt fővel köteles megemelni a rendezői létszámot, emellett pedig saját költségén szövetségi el lenőrt is kell ezekre a meccsekre kérnie.

Komoly büntetést kapott a deszki Rózsa Zsolt, aki korábban a Bordány elleni találkozót követően bántalmazta a játékvezetőt. Az ő eltiltása 15 bajnokira szól.

Ugyancsak félbeszakadt a megyei III. osztályban 11–1-nél a Csengele–Öttömös mérkőzés, mivel a vendégek a második félidőben nem voltak hajlandóak pályára lépni. Az ügy kapcsán az öttömösiek a második idézésen sem jelentek meg, ám egyelőre a meccs eredményéről még nem született döntés.

Délmagyarország Online , 2005. november 18.