Vidám, zenés műsorral és sok-sok palacsintával várta pénteken délután a városrész legfiatalabb lakóit és szüleiket Szőregen, a Rózsák terén Berkesi Ottó, a demokratikus baloldal közös jelöltje. Délután néhány óra alatt több mint félezer palacsinta fogyott el, és jókedvben sem volt hiány.

A rendhagyó palacsinta partira kilátogatott Botka László polgármester, Ujhelyi István európai parlamenti képviselő és Szabó Sándor országgyűlési képviselő is.

A délután 3 órakor kezdődött programot a Csiga Duó zenés műsora színesítette, a gyerekeket kézműves foglalkozással és arcfestéssel is várták.

Berkesi Ottó, az MSZP-DK-Együtt közös önkormányzati képviselőjelöltje és segítői több mint félezer palacsintát sütöttek a délután folyamán. A gyerekek körében legnépszerűbbnek a fahéjas ínyencség bizonyult, de jól fogyott a kakaós, a barack- és a szilvalekváros palacsinta is. A felnőttek közben ismerkedhettek a képviselőjelölt programjával, sokan érdeklődéssel forgatták a szórólapokat, de jól fogyott az ajándék lufi és toll is.

– A téren működő iskolában ma délután sportnapot rendeztek. Úgy gondoltam, jól fog esni a gyerekeknek a sok mozgás után egy kis édesség. A kampányban, nekünk jelölteknek is egy üde színfolt az ilyen esemény. Ez most elsősorban a pihenésről, a kikapcsolódásról szól, persze azért nem tilos a politikáról sem beszélgetni – árulta el Berkesi Ottó.

szeged.hu

Kapcsolódó anyagok

Borítókép: Fotó: Iványi Aurél / szeged.hu

szoreg.hu képtár