Az időjárásra a legkevésbé sem lehetett panasz. Az esőfelhők nagyívben elkerülték Szőreget. A Monti-park színpadán a Csiga Duó kezdett, őket a Suhancok követték, majd a szőregi óvodások vették birtokban a világot jelentő deszkákat. A szerb és magyar óvoda apróságai szemet gyönyörködtető tánccal lepték meg a nagyközönséget, aminek soraiban ott izgultak a szüleik is.

Mielőtt a Blues Bell színpadra lépett volna almáspite evőversenyt rendeztek, amely egyetlen kikötést tartalmazott: a versenyzők nem nyúlhattak kézzel az édességhez. Ahogyan a helyi műsorközlő fogalmazott: több fajta technikával láttak neki az evésnek a vetélkedők.

Ezt követően a helyi önkormányzati képviselő, Avramov András is segített a tekintélyes mennyiségű almáspite kiosztásában. Hogy is fogalmazzak… Az érdeklődésre nem lehetett panasz.

Az este és az éjszaka a zenéé és a bulié volt elsőként hét órától a Blues Bell adott koncertet, amit a Happy Gang és Varga Viktor követett. A Retro házibuli 22 órától indul Száraz Ferenc Dry és dj. Sindel irányítása mellett.

Bod Péter, szeged.hu

Borítókép: Fotó: Szabó Luca, szeged.hu

szoreg.hu képtár