A XI. Szőregi Rózsaünnep szervezőinek a pénteki vihar miatt szinte az összes programot törölniük kellett, azonban szombatra már szinte nyoma sincsen a tegnapi viharnak, így rendben zajlanak az események Szőregen.

A három naposra tervezett XI. Szőregi Rózsaünnep úgy néz ki, hogy idén „csak” két naposra zsugorodik, hiszen a pénteki vihar elmosta az aznapra tervezett szinte összes rendezvényt. Az ünnepélyes megnyitót és a Népdalkörök műsorát követően megnyíltak az ég csatornái, ezért a szervezők törölték az összes további programot. Egyedül a nagy izgalommal várt Csipkerózsa Hercegnők bemutatkozását tartották meg délután 6 órakor a Rózsák terén.

Szombatra már szinte nyoma sincsen a tegnapi zivatarnak, ezért a rózsünnep mai programjai zavartalanul lezajlottak, tudta meg szerkesztőségünk Iványi Aurél önkormányzati képviselőtől. „Kisütött a nap, kánikula van, szerencsére jóra fordult az időjárás, így minden szombati esemény a tervek szerint alakul”, mondta az egyik szervező.

Az országos számos pontjáról tömegével érkeznek az érdeklődők, hogy megnézzék a 17.30-kor kezdődő rózsaünnepi felvonulást, amely a Rózsák teréről indul majd. Este pedig Szuperbuli várja a látogatókat Galambos Lajossal és barátaival.

webradio.hu