Dacoltunk a vírussal, az új dátummal, majd végül az időjárással, de a szeptember 26-i fesztivál nem is alakulhatott volna jobban. Óriási buli volt!

Az előző este még izgulósra sikerült, de a reggeli szikrázó napsütés eloszlatott minden kételyt. Szőreg legújabb rendezvényén mindenki találhatott magának programot:

A legkisebbekkel a GastroMini készített ínycsiklandó falatokat, míg a BBQ rajongók itták Németh Tamás szakértő szavait.

A 17 versenyző csapat kiválóbbnál kiválóbb oldalasokat és hamburgereket készített, akik közül szoros versenyben a Csipet Csapat került az első helyre és vitte el a Rockhill Smokers által felajánlott fődíjat, a 40 literes hordószmókert.

Békésszentandrási Szent András Sörfőzde söreit ittuk, Burger Bár-hol burgereket ettünk, a Hy Coffeeshopban kávét és italokat ittunk, valamint csodálatos kézműves termékeket vásároltunk.

Élveztük a blues zenekarok örömjátékát. Fellépett a Faktor Blues Band, Bálint László, a Random Blues Project, a Benkő Zsolt Blues, a Simple Blues Band és a Borsodi Blues Collective.

Ezúton is köszönjük támogatóiknak, szponzorainknak, akik lehetővé tették, hogy ilyen környezetben és ajándékokkal dolgozhattunk: Ati Dekor, Avramov András önkormányzati képviselő, Black Rock Charcoal, Bovira, GrillGuru, Hyperion-Trade, Kígyóscsili, MB füstölőfa, N-System, OkosGrill.hu, Onlinepóló, Príma Nova, Rock Hill Grill & BBQ, Rubin Paprika, Starcopy, Sunilium, Sylko, Újvári Pincészet, Vegas Pub.

Ez elmúlt néhány hónap után szükség volt egy ilyen napra. Ugyan még nem tudjuk, hogy 2021 mit tartogat számunkra, de ha rajtunk múlik, jövőre a II. Bánya BBQ & Blues fesztiválon újra felszáll a füst és megszólalnak a gitárok!

BányaBBQ csapata

Borítókép: Fotó: BányaBBQ

szoreg.hu képtár