Elhárították az életveszélyes állapotokat, így ismét játszhatnak bajnokit saját pályájukon a szőregi labdarúgók – adta hírül Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

“Az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatósága Fellebbviteli Bizottsága 2015. 11. 11-én 1/2015-16 számú határozatában hatályon kívül helyezte a Fegyelmi Bizottság döntését a szőregi pálya 2015. december 31-ig történő bezárásáról, és új első fokú eljárást rendelt el.

Időközben a Szőregi Rákóczi Sportegyesület az öltözőépületen a javítási munkálatait elvégezte és igazolta az életveszélyes állapot megszüntetését. Így a fentiek alapján elhárultak az akadályok, hogy a szőregi pályán bajnoki mérkőzéseket rendezzenek.

Szeretném megköszönni a Fegyelmi és Fellebbviteli Bizottságok felelősségteljes munkáját, a szőregi labdarúgás irányítóinak Tóth István és Tóth Tamás uraknak mérhetetlen áldozatvállalásukat a helyi labdarúgás mentése és működtetése érdekében, továbbá Rózsavölgyi József képviselő úrnak lobbiját és erőfeszítéseit, kifejtett felelősségvállalását a szőregi foci megmentése érdekében” – írja a közleményben Nógrádi Tibor.

szegedma.hu

Borítókép: Illusztráció. Fotó: Kovács Ferenc, szegedma.hu