A „Közlekedik a család” országos közlekedésbiztonsági vetélkedő keretében területi versenyt szervez április 23-án Szegeden a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága.

A „Közlekedik a család” vetélkedősorozat elsődleges célja, hogy az állampolgárok figyelmét minél szélesebb körben ráirányítsa a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. A versenyre olyan Csongrád megyei családok jelentkezését várják, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, valamint hat és tizenhét év közötti gyermeket, gyermekeket nevelnek. A közlekedésbiztonsági feladatokból álló verseny végén egy család juthat az országos döntőbe, amelyet június 18–19-én Budapesten rendeznek.

A Csongrád megyei területi vetélkedőt április 23-án 9 órától bonyolítják le a Rókusi körút 42-64. szám alatti bevásárlóközpont parkolójában.

A megyei döntőn való részvételhez a jelentkezők a nevezési lapot április 18-án 12 óráig a Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság címére (6721 Szeged, Kossuth L. sgt. 22-24.), vagy a kozlocsongradmrfk@csongrad.police.hu e-mail címre juttathatják el.

Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság /szeged.hu

Borítókép: Illusztráció. Fotó: tookapic, pixabay.com