Az iskola hagyományosan a tavaszi szünet előtti három napon szervezte iskolahetét.

A felsős gyerekek a hétfői napon a hagyományos matematika és fizika háziversenyek mellett az egészséges életmód jegyében salátabárt rendeztek, mentőautó és elsősegély bemutatón vettek részt a mentős és vöröskeresztes vendégelőadók segítségével.
Kedden reggel Gulyás László bűvölte el mesés, zenés játékával a gyerekeket. Utána húsvéti előkészületként 7 játszóház közül választva alkottak húsvéti díszeket, amikből délben kiállítást készítettek. Befejezésként a vetélkedőn alkotott locsolóversek és komaversek legjavát mondták el egymás szórakoztatására.
Az alsó tagozatosok mozilátogatáson vettek részt, majd másnap a kézműves foglalkozás után egy különleges árnyszínház szórakoztatta a gyerekeket.
Szerda délelőtt megrendezett Kossuth-kupa pingpong, lány kézilabda és fiú kosárlabda tornán a kistérségi együttműködés jegyében a deszki, az újszentiváni, a tiszaszigeti, a kiszombori és a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola csapatai vettek részt. Mindkét kupát a szőregi iskola csapatai nyerték.
Az iskolanapok záróakkordjaként a Kossuth-esten bűvölték el közönségüket a fellépő gyerekek másfél órás szép műsorukkal.

A Kossuth7 rendezvényeit támogatta: Városi Sportigazgatóság, Tömörkény István Művelődési Ház, valamint az iskola alapítványa.

Kossuth Lajos Általános Iskola