A tavaszi szünet előtti 3 napon rendezte meg az iskola a hagyományos Kossuth napokat.

A gyerekek változatos programok közül választhattak. A hétfői és keddi napon többek közt a gyerekek rendhagyó természetismeret órán vehettek részt a Vadasparkban, voltak akik betekintést nyerhettek a szegedi színház kulisszái mögé. A matematika és fizika vesenyeken 60-nál több diák mérte össze tudását. A gyerekek művészi hajlamaikat húsvéti alkotóházzal, vagy üvegfestéssel élhették ki.

Szerdán délelőtt a deszki, újszentiváni és a tiszaszigeti iskola csapatainak vendégjátékával Kossuth-kupa lány kézilabda- és fiú kosárlabdatorna volt az iskolában. Mindkét sportágban a Kosuth Lajos Általános Iskola csapata nyerte az aranyérmet. Délután a képviselők által kezdeményezett „Húsvéti szőregi nagytakarítás”-ba kapcsolódtak be az iskolás diákok, este pedig Kossuth-esten mutatták be produkcióikat a szülőknek.

A Kossuth7 rendezvényeit támogatta Iványi Aurél képviselő, Olajos Csaba, a szőregi Gazdabolt, a szőregi művelődési ház, az iskola alapítványa, valamint minden szülő, aki a Kossuth-estre belépőt váltott.

Kossuth Lajos Általános Iskola