Tizennegyedik alkalommal rendeztek kerékpáros emlékversenyt Misik László, a Szegedi Kerékpáros Sport Club fiatalon elhunyt egykori elnökének tiszteletére. A szőregi versenyen több tucat kerekes vágott neki a távnak.

Október 23-án a helyi kerékpáros szakág ismét Misik Lászlóra emlékezett meg egy verseny keretében, melyet a fiatalon elhunyt Szegedi Kerékpáros Sport Club egykori elnökének tiszteletére rendeztek meg Szőregen.

A versenyidény utolsó megmérettetése amellett, hogy az egykori kiváló sportember emlékének adózik, remek szezonzáró is egyben. A kerékpárosok Szőregen, a Magyar utcán kialakított „pályán” mérhették össze tudásukat. A három futam során nem voltak megkötések, így mindenki indulhatott, kortól és nemtől függetlenül.

A kerékpáros verseny lehetőségét sokan ki is használták a verőfényes napsütésben, így több tucat versenyző vágott neki távnak, a péntek 10 órakor kezdődő eseményen. A fő versenyre délben került sor, itt azonban tényleg nem a helyezés, hanem a részvétel volt a lényeg.

webradio.hu