Szőreg – Antal Imre (71) egyre vidámabb. A humorista saját állítása szerint abba betegedett ennyire bele, hogy megszűnt állandó műsora, a Szeszélyes Évszakok. Az egykor nagyon keresett sztárt az elmúlt években alig hívták fellépni, így most érthetően boldog, hiszen a hétvégén újra konferanszié lehetett.

Mint azt a Blikk megírta, amióta Antal Imre a Normafa Egészségcentrum lakója, kezd helyrejönni az élete. Jó étvággyal eszik, sokat sétál. Imruskára olyannyira figyelnek, hogy ha valahova mennie kell, a Normafa sofőrje viszi el.

Így volt ez a hét végén is, amikor a humoristának Szőregen, a Rózsafesztiválon volt jelenése. Lagzi Lajcsi kérte fel, hogy a Szuperbulin ő legyen a műsorvezető. Imre nagyon örült a felkérésnek, előre eltervezte, mit kezd a pénzzel, amit a fellépésért kap Lajcsitól.

– Nemrégen Józsitól, a legjobb barátomtól kaptam egy nagyon szép kagylómedált, szeretném neki viszonozni a kedvességét – mondta a műsor előtt Imruska. – Már nagyon izgulok, hiszen hosszú évek után most leszek újra konferanszié.

Nem volt miért izgulnia a nagy viccmesternek, akkora szeretettel és tapssal köszöntötte a többezres tömeg. Amikor a jelenése után beült a VIP-sátorba, egyből megrohamozták.

-Teljesen meghatódtam ettől a hatalmas szeretettől – sóhajtott Imre. – Kérdezgettek, megsimogatták a kezem. Egy gyógyszer sem ér annyit, mint ez!

Dózsa Gabriella
Blikk Online, 2006. június 26.