A mai rohanó életben a fiatal nagymamák dolgoznak, így a régi tradícióval szemben az unokákra csak hétvégenként tudnak vigyázni. A nemrégiben megnyílt szőregi gyermekmegőrző a mindennapokban egy kis apró segítség, olyan lehetőség, amit bárki igénybe vehet.

Mikkamakka-Lak – ugye milyen furcsa név? Pedig önfeledt játékot, hancúrozást, sok-sok meglepetést tartogat kicsiny lakóinak. A gyermekmegőrző hiánypótló szolgáltatásként, két elhivatott gondozónő-óvónő, pedagógus ötleteként nyitotta meg kapuit Szőregen az Újvilág utcában.

A gyermekek életkoruknak megfelelő egyéni bánásmódban részesülnek, melyet szakképzett gondozónő – óvónő és pedagógus biztosít. Minden lehetőség megvan arra, hogy a gyermekek jól érezzék magukat a harmonikus környezetben megfelelő, fejlesztő eszközökkel, játékokkal, gondoskodó odafigyelő felnőttekkel tölthetik el a szülők által kért időt. Megfelelő mozgástér és eszköz áll rendelkezésre, ahol izomzatuk, csontozatuk, mozgásigényük életkori sajátosságaiknak megfelelően fejlődhet. Mesesarok várja az ámuló-bámuló, csodára éhes, intuitív kicsinyeket, ahol bábozni, szerepjátékot játszani is lehet.

A szülők a Mikkamakka-Lak Gyermekmegőrzőben biztonságba tudják legdrágább kincsüket, gyermeküket, amíg dolgoznak, ügyes-bajos dolgaikat intézik vagy épp csak pihenni vágynak néhány órára.

A Mikkamakka-Lak várja minden kedves újdonsült és régi lakóját! Látogassanak el hozzánk, legyenek visszatérő vendégeink!