Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Szegeden, a Belvárosi hídon a híd dilatációs szerkezetének felújítási munkálatai miatt 2009. augusztus 1. (szombat) és 2009. augusztus 9. (vasárnap) között teljes hídzár lép életbe. A teljes hídzár ideje alatt a hidat csak a kerékpárosok és gyalogosok vehetik igénybe, a 2, 60, 60Y, 70 és 71-es jelzésű autóbuszvonalak járatai a Bertalan hídon, az alábbi terelőútvonalakon közlekednek:

60 és 60Y-os jelzésű autóbuszvonalak:
Mars tér (Szt. Rókus tér) – Párizsi krt. – Berlini krt. – Brüsszeli krt. – Bertalan-híd – Temesvári krt. – Derkovits fasor/Szıregi út – Makai út – Szőreg, malom

A terelés alatt a vonal járatai a Mars tér (Nagykörút), Bartók tér, Centrum Áruház (Mikszáth utca), Széchenyi tér, Vedres u. (Székely sor) és a Sportcsarnok (Székely sor) elnevezésű megállóhelyeket nem érintik.

20090724tiszavolan.png

20090724tiszavolan.png

A lezárás feloldása után a járatok ismét az eredeti nyomvonalon közlekednek. Az autóbuszok a terelőúton létesített, de az érintett autóbuszvonalak menetrendjében nem szereplő megállóhelyeken is megállnak, kivéve a 71-es jelzésű autóbuszvonal Erdélyi tér felé közlekedő járatai, melyek a Szent-Györgyi Albert utca elnevezésű megállóhelyen nem állnak meg!

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy utazásaik során legyenek tekintettel a Bertalan hídon várható torlódásokra, az ebből adódó késések miatti kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

Az utazási tudnivalókkal kapcsolatban bővebb információ szerezhető be: Közönségkapcsolatok, központi információ (tel: (62) 560-190, kék szám: (40) 828-000, e-mail: kapcsolat@tiszavolan.hu), társaságunk honlapján (www.tiszavolan.hu), valamint a forgalomirányító központban (központi diszpécserszolgálat, tel: (62) 421-388).

Tisza Volán Zrt.