Bartha László azt mondta, visszalép Nemesi Pál javára, ha úgy alakul.

Bemutatkozott a polgári értékeket valló Tisza Koalíció csapata, azok, akik indulnak az őszi önkormányzati választásokon. Polgármesterjelöltjük Bartha László, a koalíció mind a húsz körzetben állított jelöltet, őket:

Szilágyi Árpád, Juhász Péter, Kovács Richárd, Beke Erzsébet, Jánossy Kinga, Nagy Bence, Németh János, Majláthné Lippai Éva, Berinszki Zoltán, Koszta Péter, Juhász György, Lázár Szabolcs, Fabulya Csaba, Nemes László, Kenderesi Szabó Mihály, Dénes Roland, Beck Gábor, Novák Szabolcs, Bartha László, Berta József.

[…]

Bartha az Art Hotelben tartott bemutatkozáson elmondta, nekik az a fontos, hogy az elképzeléseik megvalósuljanak, a személyek valójában másodlagosak, és amikor valakik átveszik az elképzeléseiket, onnantól kezdve az illetők tiszteletbeli Tisza Koalíció-tagoknak számítanak. Ezek után egyáltalán nem meglepő az alábbi villáminterjú:

– Bartha úr, elképzelhető olyan pillanat a kampányban, amikor úgy dönt, visszalép Nemesi Pál javára, illetve adott esetben a jelöltjeik is visszalépnek a Fidesz–KDNP javára?
– Igen.

[…]

gszl, szeged.hu

Borítókép: Fotó: szeged.hu