Éjszakai ivóvízhálózat ellenőrzési munkákat végeznek Szőreg, Kecskés telep, Tápéi Kiskertek és Baktó területén, valamint ivóvízhálózat mosatás Dorozsma és Sziki-Subasa területén a jövő héten.

A Szegedi Vízmű Zrt. éjszakai ivóvízhálózat ellenőrzési munkákat végez 2018. július 9. és 13. között Szőreg, Kecskés telep, Tápéi Kiskertek és Baktó területén, este 22.00-től hajnal 6.00 óráig.

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat mosatást végez Dorozsma és Sziki-Subasa területén, 2018. július 9-től 11-ig, nappal 9.00 és 14.00 óra között.

Az ellenőrzési, illetve mosatási munkák időtartama alatt átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. A munkálatok következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a szakemberek azt javasolják, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt, mindenki vételezzen a szükségleteinek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Arra is kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak.

szeged.hu

Borítókép: Illsuztráció. Forrás: szeged.hu