Kedves Szőregiek, ezentúl szeretném Önöket rendszeresen tájékoztatni képviselői munkámról. Megválasztásom óta rendszeresen tartok fogadóórákat és elérhető vagyok a Szőregi Részönkormányzat Hivatalán keresztül vagy telefonon a 0620-431-0558-as számon.

Arra szeretném bíztatni Önöket, hogy bátran forduljanak hozzám legyen bármiféle problémájuk melynek megoldásában segédkezet nyújthatok. Az elmúlt közel két hónapban számos megkeresés érkezett felém, ezek közül a teljesség igénye nélkül kiemélnék néhányat, melyek úgy gondolom közérdeklődésre tarthatnak számot.

Az apátság utcai kolostor környékének közterületén lévő fáinak a gallyaztatását végeztettem el lombtakarítással, megsűrgettem a Gőzmalom utcai két buszmegálló elkészítését, remélem mihamarabb elkészülnek vele, 5 kritikus helyen (iskola, óvoda, bölcsöde, orvosi rendelő és a posta környékén) igényeltem felfestett gyalogátkelőhelyek létesítését, a Katolikus Templom és az Iskola környékén Katalin-napra soha nem látott összefogással gallyazást és takarítást végeztünk, ugyanezen a helyen megtörténtek a közvilágítás régen kiégett izzóinak cseréi. A Mályva utcai játszótér csúzdájának javítását és a homokozó feltöltését igényeltem és ígéretet kaptam, hogy mielőbb megvalósítják.

A Hősök terén kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő konténerek rendszeres ürítésének szükségességére felhívtam a hatóság figyelmét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy Szőregi hétköznapjaink apróbb vagy nagyobb problémáit meg tudjuk oldani, ismételten kérem bátran forduljanak hozzám a fenti elérhetőségek valamelyikén.

Rózsavölgyi József
Szőreg önkormányzati képviselője