A Jóga Klub Egészségnapot szervezett decemberben „Az életenergia fokozása – A gondolkodás- és táplálkozásmód meghatározója életednek” címmel.

A Tömörkény István Művelődési Házban december 12-én megtartott Egészségnapon „valami elindult”. A termék- és táplálékbemutatóval egybekötött előadások egy más személetű gondolkodás- és táplálkozásmódot mutattak be a hallgatóknak.

Császárné Benke Máriát korával bizonyítja: nem feltétlenül indokolt, hogy idős korban fájdalomérzéssel és mozgáskorlátozottan kell élnünk. Megmutatta, hogy mindannyian képesek vagyunk erre, csak tennünk kell érte. Máriát látni és hallgatni példaértékű volt.

Jógaoktatónk, Dr. Fazekas Éva orvos-természetgyógyász az „Életenergia fokozása” címmel tartott tájékoztatót. Az előadást követően kipróbálhattunk két készüléket is ami a betegségek megelőzését, illetve a már kialakult problémák enyhítését, gyógyítását segítik.

A BIONET Egészségmegőrző Program termékbemutatóján a mintegy 30 résztvevő megismerhette a mindennapi használatra szánt gyógynövény-alapú készítményeket.

Bányainé Marika