A Szőregi Ifjúsági Önkormányzat tagjai egy-egy gondolattal szeretnénk bemutatkozni Nektek! Mindenki írt magáról néhány sort, amit most szeretnénk megosztani Veletek!

Kis Péter Pál, polgármester
Kis Péter Pál vagyok és Szőregen lakok. A Szőregi Ifjúsági Önkormányzat polgármestere vagyok. Szeretném, ha a fiatalok minél több programunkon részvételével segítene és ötleteiteket szívesen várnánk. Posta cím: Szerb u. 59.

Jójárt Beatrix, alpolgármester
Jójárt Beatrix vagyok, Szőregen lakok és gyógymasszőrnek tanulok. Verseket írok és üvegeket festek, ha kell, szüleimnek is szívesen segítek. Engem választottak alpolgármesternek, s igyekszem teljesíteni az ezzel járó kötelességeimet!

Ugray Nikolett, jegyző
Ugray Nikolettnek hívnak. Szőregen a Kossuth Lajos Általános Iskolába járok. Hobbim a kézilabdázás. Ebben a sportágban főleg iskolai versenyeken veszek részt. 6 éve versenyszerűen úszom, elég eredményesen. Nem rég lettem a SZIO tagja. Remélem tudunk majd érdekes programokat szervezni a fiatalok részére!

Fodor Máté, képviselő
Fodor Máté vagyok a Kossuth Lajos Általános Iskolába járok, 14 éves és 8. osztályos. Szeretek mások problémáin segíteni, másokat meghallgatni. Nem szeretem az én problémáimat kiadni magamból. Észrevételeim alapján az igazi barátaimban őszintén megbízhatok. Imádom a zenét, az elvont stílust. Szeretek az állatokkal foglalkozni, imádom a magyar hegyeket. Van, mikor nyíltan megmondom a véleményemet erős kritikával. Nagyon örülök, hogy bekerültem a SZIO-ba. Remélem a maximumot nyújthatom majd.

Horváth Orsolya, képviselő
Horváth Orsolyának hívnak. A szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola 7. osztályába járok. Szeretek társaságba lenni. Hobbim a sportolás, üvegfestés és a zenehallgatás, na meg persze a bulizás! Barátaim szerint segítőkész és mindig vidám lány vagyok. Remélem sok közös élményben lesz részünk!

Matovics Máté, képviselő
Matovics Máté a nevem. Szeretek pingpongozni, de ha bevállalnak nekem valami feladatot, és az fontos az én számomra, akkor azt megpróbálom erőmtől és intelligenciámtól függően teljesíteni pl.: szervezési feladatok. Szerintem megértő ember vagyok, csak nem szeretem, ha ezzel visszaélnek. Szegeden a Kiss Ferenc Szakközépiskolába járok. Szőregen a Kossuth Lajos Általános Iskolába végeztem.

Mohola Zsuzsanna, képviselő
Mohola Zsuzsanna vagyok, Szőregen lakok, 14 éves múltam. A Tisza Lajos Szakközépiskolába járok. Hobbim az üvegfestés, biciklizés és a sportolás. Tavaly a Kossuth Lajos Általános Iskolába jártam. Jó lenne, ha minél több programot meg tudnánk szervezni!