A Csongrád megyei általános iskolák 1-8. osztályosai számára névaláírásos pályázatot hirdetett a Csongrád Megyei Építész Kamara elnöksége Álomházak – Lakásálmok, ahol én lakni szeretnék címmel. Nevezni egyénileg és csoportosan is lehet, a művek bármilyen technikával készíthetők.

A szerzők nevét és elérhetőségét a művek hátoldalán vagy csatolt borítékban kell megadni. A pályamunkák mérete legalább A4-es, legfeljebb A1-es méretű, álló vagy fekvő formátumú lehet. Ugyanaz a személy és csoport legfeljebb 3 művet nyújthat be, a határidő október 17., cím: Csongrád Megyei Építész Kamara, 6720 Szeged, Arany János utca 7. Eredményhirdetés november 18-án lesz egy, a díjazott és oklevéllel elismert műveket bemutató kiállításon.

A művek rangsorolását 3 fős szakértő zsűri végzi, az adható díjak és oklevelek odaítélésére ők tesznek javaslatot.

A pályázat díjazására 120 ezer forint áll rendelkezésre, amit minden esetben tárgyjutalomként, megfelelő számú és színvonalú alkotás beérkezése esetén teljes egészében a díjazásra fordítanak. Ennek hiányában az adható díjak és oklevelek odaítélését – a zsűri javaslata alapján – a kamara elnöksége arányos korrekcióval véglegesíti.

delmagyar.hu

Borítókép: Illusztráció. Forrás: Prawny / pixabay.com