Karácsony közeledtével, az ünnepi készülődés jegyében is fontos, hogy a közösség tagjai figyeljenek egymásra, segítsék egymást. Ennek szellemiségében, a hagyományos szőregi Adventi Gyertyagyújtásokhoz kapcsolódóan született meg a Szőregi Advent Angyalának gondolata.

– Az Angyal idén először érkezik közénk és szőregi kisgyermekek kívánságát teljesíti– meséli Avramov András, a kezdeményezés ötletgazdája. – Nagy öröm számomra, hogy már az ötletelésnél megtaláltuk az első Angyalt Balázs Attila, a shop.protein márkabolt tulajdonosának személyében, aki azonnal a kezdeményezés mellé állt.

Kedves Szőregi Advent Angyala!

Felajánlásának köszönhetően a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola öt tanulója súghatta meg a Szőregi Advent Angyalának, hogy miről álmodik. A shop.protein márkaboltban szervezett adománygyűjtésben résztvevők segítségével az öröm gyertyájának fellobbanásakor lehetőségünk lesz mosolyt varázsolni a gyerekek arcára.

– Számunkra kifejezetten fontos, hogy hátrányos helyzetű családokban is boldogan teljen a karácsony – monda el Balázs Attila.– Ezért indítottuk el adományozói programunkat, melynek keretében vásárlóink adományjegyek megvásárlásával járulhatnak hozzá, hogy minél több családot tudjunk segíteni. A shop.protein márkabolt a felajánlott összegeket maradéktalanul a rászoruló családok támogatására fordítja.

– Angyalaként nem csak a gyermekek kívánságait teljesítjük, hanem adományozóinknak is szeretnénk megköszönni a segítséget. A shop.protein márkaboltban az adományok összege a következő vásárlásnál beszámításra kerülnek – tudtuk meg a tulajdonostól.

A shop.protein márkabolt az ÁRKÁD I. emeletén várja vásárlóit. Aki a vásárlásokon túl is segíteni szeretne a 1040 2805 5052 6774 5549 1000 bankszámlára is utalhatja adományát.

Várjuk Önöket is szeretettel december 22-én 18.00 órától Szőregen, az Adventi Gyertyagyújtáson!