Véget ért az őszi szezon a Rákóczi SE labdarúgói számára. November 26-án játszották az utolsó mérkőzést, amit 5:3-ra megnyertek a Zsombó ellen. Ezzel az eredménnyel a 9. helyen zárták az őszi fordulót.

A szurkolók bensőséges ünneppel köszöntötték a játékosokat a Sipos vendéglőben. Kiss Tibor a szurkolók nevében köszöntötte a csapatot, és értékelte az őszi teljesítményüket. Személyenként is értékelte a játékosok teljesítményét, akár pozitív, akár negatív szempontból. Az edzőnek, Tóth Tamásnak is megköszönte a munkáját. A legeredményesebben teljesítő játékosok munkáját szolid ajándékkal honorálták a szurkolók. Harmadik helyezést érdemelt Víg Sándor, két második helyezett Pióker Tibor és Harmat Norbert. A legeredményesebb játékos címet Sarnyai Róbert nyerte el. Gratulálunk!

Az edző véleményét is kikértük: Hogyan értékeli a csapat őszi szereplését?

„A nyári felkészülés nem volt éppen sikeres, de kialakult egy egységes, jó csapat szellem és maximális hozzáállással jöttek az eredmények. Szeretném, ha ez a folyamatos fejlődés tovább tartana, és így szebb tavaszi fordulóban bízhatunk.”

Természetesen nem maradt el a finom pörkölt vacsora és a sör sem.

Sok sikert a csapatnak!

Bárdos László
Szőregi Regélő, 2017. december

Borítókép: Fotó: Bárdos László