Az idén ünnepelte Balázs István és neje Csombai Ágnes házasságkötésük 25. évfordulóját. Ebből az alkalomból meghívtuk a családtagokat, jó barátokat, és az Ezüsthajúak klubjából néhány közvetlen  klubtársat. Az alkalmat 2013. május 10-én tartottuk a szőregi Tömörkény István Művelődési Ház Tükörtermében, ahol bensőséges családias hangulatban fogadtuk a meghívott rokonokat, barátokat, akik meleg szívvel és szeretettel köszöntötték az ifjú párt és halmozták el Őket jókívánságaikkal, szeretetükkel, ajándékaikkal, kívánva hosszú boldog életet szeretetben, egészségben bővelkedőt. Benke  József barátom magára vette a nemzeti színű szalagot és szabályosan lefolytatta az esketési szertartást,a  gyűrűk felhúzásával, ahogy azt kell,a csók sem maradt el. Majd hozták az asszonyok a pálinkát, a konyakot kínálták az étvágy csinálót, ezután újházi tyúkhúslevessel és a marhalábszár pörkölttel, galuskával próbáltuk csillapítani étvágyunkat. Az asztalt a képen látható virágcsokor díszítette, mely nagy tetszést aratott.

Vacsora után megérkezett az ünnepi torta melyet az Új Asszony szelt fel és megkínált belőle minden  jelenlévőt. Fogyott az Egri Bikavér is, de ízlett az abasári fehérbor is. Végül egy kis nótázással adtuk meg a hangulatot és a zárszót az alkalomnak.

Köszönet mindenkinek, aki osztozott velünk örömünkbe, kívánjuk, hogy a következő huszonöt évben is így együtt ünnepelhessünk erőben, egészségben.

Balázs István