Piros – fehér színű komplett labdarugó felszerelést (mez, nadrág, sportszár) vásárolt 140 000 Ft értékben a labdarúgást szerető 20 fős támogatói kör.

A játékosok a győzelemmel végződő Szőregi RSE – Nagymágocs mérkőzés kezdetén – a  sportbarátokhoz vonulva – szóban is köszönetüket fejezték ki. A sportolók példás magatartását  a szurkolók tapssal jutalmazták.

A támogatók név szerint: Albert Gábor, Apáti Bálint, Beláncsity Radován, Farkas Bertalan, Juhász Attila, Juhász János, Kocsis Pál, Lakatos Árpád, Matovics József, Molnár László, Rácz Pál, Sipos Attila, Simon József, Ifj. Simon József, Szalai Zoltán, Szóráth Imre, Varga Gábor, Vashegyi Attila, Ifj. Vashegyi Attila és Vaszca Gábor.

Segítségüket az Egyesület vezetése nevében is köszönjük!

Reális célkitűzésünk lehet a szezon végén egy dobogós helyezés, mely csak összetartozással, rendszeres edzés látogatottsággal, és nem utolsó sorban fegyelmezett magatartással érhető el. Ha igazán akarjuk, lehet még egyszer megyei I. osztályú csapatunk is. Szeretném megélni!

Javaslom azért, legyünk szerények és visszafogottak, a neheze, mint tudjuk a hetedik forduló után következik. Úgy tűnik, Móra Tibor edző megbízása, és az átigazolások jó döntésnek bizonyulnak.

Ifjúsági csapatunk teljesítménye is javuló, a csapat jelenleg a 6. helyen áll. Az egyesület vezetőségi tagja, Tóth Tamás szervező munkájával nagyban segít az eredményességben. Csak így tovább!

Egyre több kis gyerek jelentkezik az egyesületnél, ami köszönhető a nyári tábornak, az edző hozzáállásának és a helyi iskolának. Milyen a szurkoló? Siker esetén rajong, kudarc sorozatnál szidalmaz. Bízzunk a csapatban! Veszíteni a pályán persze lehet férfias küzdelemben is, de ameddig lehet, ne adjuk fel!

Hajrá Rákóczi!

L. L., Szőregi Regélő 2014. október