Csapatainkról egy pár szót!

Sajnos az elmúlt időszakban a megyei II. osztályban szereplő felnőtt játékosaink nem úgy szerepeltek, ahogy az elnökség és a közönség elvárta volna! Ennek következménye, hogy nyáron drasztikus változások lesznek az edző és játékosok terén.

Ami pozitív előrelépés lehet a jövőben, hogy fiatal csapataink egyre jobb teljesítményt nyújtanak, ami köszönhető az edzők munkájának.

Nagy előrelépés lehet, hogy a Kossuth Lajos Általános Iskola és a Szőregi Rákóczi SE között létrejöhet egy olyan megállapodás, amelyben az egyesület sporteszközökkel, az iskola címerével feltüntetett sportruházattal nyújtana támogatást, míg az iskola a gyerekeket és a sportcentrumot adná.

Megkezdtük az ovi focit, ahol nemcsak labdarúgással, hanem játékos ügyességi feladatokkal szerettetjük meg a sportot. 4-6 éves gyerekeket várunk kedden és csütörtökön 17 órai kezdéssel!

Először indít nyári tábort az egyesület június 23-27. és augusztus 18-22. között, ahova 8-14 éves fiúk és lányok jelentkezését várjuk Tóth Tamásnál a 06-30-2-907-159 telefonszámon!

A Rózsaünnep alkalmával és a műfüves pálya átadásával egész napos tornát rendezünk június 21-én.

Reméljük, ezzel a színvonalas tornával még több gyerekkel szerettetjük meg ezt a fantasztikus sportágat!

Hajrá Szőreg!

Tóth Tamás

Szőregi Regélő, 2014. június