Idén is megrendeztük a már hagyománnyá vált Idősek Napi ünnepséget klubtagjaink részére 2010. október 21-én, ahol ismét vendégül láttuk a Nyugdíjas Klub tagjait is.

Az ünnepi köszöntőt Szöginé Domokos Mária az V. számú Gondozási Központ vezetője mondta el, majd dr. Ványai Éva az Egyesített Szociális Intézmény főigazgatója kedves szavakkal köszöntötte a megjelenteket. Ezután Rózsavölgyi József helyi önkormányzati
képviselő bemutatkozó beszédében együttműködési készségét fejezte ki és sok sikert kívánt az intézmény dolgozóinak és jó egészséget az idős embereknek. Ezt követően Tóth Csaba a Hármashatár Vadásztársaság elnökségi tagja üdvözlőbeszédet mondott. A vadásztársaság tagjai is jelen voltak az ünnepségen, adományukból készült az ünnepi szarvas pörkölt, amely Fránkó András főzőtudományát dicséri. A bőkezű adományért külön köszönet illeti még a Hármashatár Vadásztársaság elnökségi tagjait: Bagi Ádámot, Szeles Sándort, Sipos Istvánt, Fránkó Andrást és Tóth Csabát.

A köszöntők után a Tiszaszigeti Szent Antal Általános Iskola és Óvoda diákjai – Terhes Tamara és Rúzsa Vivien verset mondtak, az óvoda nagycsoportosai kedves és színes műsort adtak elő. Ezt követően a Szögi Barbara és Horváth Péter által vezetett Classicon
Kulturális Tánc és Sport Egyesület táncosai – Fodor Anita és Tóth Réka – majorette táncokat mutattak be. Ezután Páncsics Nikolett és Berta Péter páros felnőtt korcsoport latinamerikai táncokkal szórakoztatták közösségünket.

Az est hangulatát Igaz János nagyszerű zenéje emelte a tetőpontjára. A vigadalom késő estig tartott, mindenki nagyszerűen érezte magát.

Ez a kellemesen eltöltött este nem jöhetett volna létre támogatóink segítsége nélkül, ezért külön köszönetet mondunk az adományozóknak.

Szőregi Idősek Klubja dolgozói