Teadélután

2014. február 20-án a Szőregi Nyugdíjas Egyesület teadélutánnal egybekötött szellemi vetélkedőt rendezett, 20 fő részvételével. Ágó Rita, a művelődési ház igazgatónője, és segítőtársa vezették a vetélkedőt. Jó válasz esetén mandarint és banánt lehetett jutalomként kapni. Minden asztal jól szerepelt, ezért volt külön díj is, 4 tábla csokoládé. Mindenki jó érezte magát, elnevetgéltünk, törtük a fejünket.

Újszegedi Fürdő

2014. február 27-én a Szegedi Aquapolis gyógyfürdőbe látogattunk a nyugdíjas csoporttal (12 fő), hogy a pályázati pénz felhasználásával egy kellemes napot eltöltsünk. Végigjártuk a fürdő  medencéket, még a szaunát is kipróbáltuk, a büfét is meglátogattuk, ahol sört, kávét és ételt is lehetett venni. Az idő eltelt, a vízben jól elfáradtunk, így 15 óra után elindultunk hazafelé.

Nőnap

2014. március 6-án nőnapi táncos rendezvényt tartott a Szőregi Nyugdíjas Egyesület. Köszöntöttük a névnaposokat, ezután a Szőregi Részönkormányzat nevében Veszelovszki Ferenc minden hölgynek átadott egy szál szép virágot. Ezután Herczeg Anna szakmai koordinátor és kollégái tartottak előadást „Mit tehetünk az áldozattá válás megelőzése érdekében?” címmel, közben minden jelenlévőnek adtak egy vezeték nélküli kapucsengőt, ami használható szomszéd hívónak is. Az előadást megköszönve ismertettük az elkövetkezendő feladatokat. Ezután következett a tánc és a tombolasorsolás. Mindenki jó érezte magát és örült a virágnak és az ajándéknak. Az estén 55 fő tag vett részt.

Molnár János

Szőregi Regélő, 2014. április