Április 24-re vendégeket hívtuk, mégpedig a Mihályteleki és az Újszentiváni testvérszervezeteinket. A vacsora nagyon finom volt és köszönet a Kossuth Lajos Általános Iskola diákjainak, akik táncos, dalos műsorral kedveskedtek.

Május 1-én az időjárás megtréfált   bennünket, mert a Monti park beázott, de nem tudott bennünket visszatartani, mert a Művelődési Ház rendelkezésünkre állt. Az udvarán felállított főzőhelyeken rotyogtak a finom pörköltök. A mi pörköltünket Pappné Marika és Rakoncainé Rózsika főzte, amivel a harmadik helyezést értük el. A teremben változatos műsorok szórakoztatták a vendégeket, a végén még a nyugdíjasaink táncra is perdültek.

Május 9-én anyák napi ünnepséget tartottunk, ahol Dr. Berkesi Ottó élővirággal köszöntötte az anyukákat. A Szerb utcai Óvodások nagyon aranyos kis műsorral köszöntötték az édesanyákat. Köszönjük!

Május 21-én nyugdíjasaink részt vettek a Városháza bejáró túrán. Oda is bemehettünk, ahova egyébként csak engedéllyel lehet bemenni. Megismertük a városháza történetét is.

Május 23-án Vadasparki sétát tartunk.

Június 6-án Anna bállal egybekötött vendégvárást rendezünk.

Szívesen várjuk új tagjelöltjeinket!

Bárdos László
Szőregi Regélő, 2019. június