Május 1-jén 40 fő nyugdíjas klubtagunk vett részt a Monti parkban megrendezett ünnepségen. Beneveztünk a főzőversenyre, amit természetesen megnyertünk. Köszönet Nagy László tagunknak, aki ezt a finomságot elkészítette. A palacsintasütő versenyt Pap Vincéné Marika nyerte meg. Gratulálunk a győztesnek! Persze mind a bográcsost, mind a palacsintákat a nap végére sikerült eltüntetnünk.

Május 17-én anyák napi ünnepséget tartottunk. Az általános iskola 3-4. osztályos tanulói énekkel, dallal köszöntötték az édesanyákat. Ezúton is nagyon köszönjük nekik! Az egyesület tagjai néhány szép verssel emlékeztek meg az édesanyákról. Utána zene, tánc, tombola zárta az estét.

Május 31-én Deszkre voltunk hivatalosak a Kossuth utcai futóversenyre. A nyugdíjas kategóriában Kele István tagunk nyert, második Bárdos László, harmadik Novák Antal, a hölgyeknél első helyezett Sajó Dánielné, a második helyezett Kele Istvánné lett. Mind az öt versenyző a nyugdíjas egyesületünk tagja.

Június 7-én Anna bált rendeztünk, ahol köszöntöttük az első félév névnaposait is. A hölgyek csokoládét, az urak sört kaptak. Az ünnepelteket Benedek István köszöntötte a Családi kör című vers átiratával.

Június 22-24-e között a 20. Szőregi Rózsaünnep megrendezésében segédkeztünk. Az egyesület tagjai ügyeletet láttak el a kiállítási termekben.

Július 7-én vendégváró, félévzáró estet tartunk.

Bárdos László