2020. január 04-én délután a Szőregi Idősekért Alapítvány által szervezett rendezvényre a 2010-es évek eltemetésére és a dupla 20-as év köszöntésére rendhagyó módon nem a Szőregi  Faluházban, hanem a Tömörkény István Művelődési Házban gyűltek össze az idősödő emberek. A helyszín megváltozása okozott egy kicsi kalamajkát, azonban a mostoha idő ellenére is sokan megjelentek. A rendezvényt Avramov András önkormányzati képviselő is meglátogatta.

A jókedv megteremtéséhez, annak fenntartásához a zenei hátteret ezúttal is Igaz János biztosította. Emellett a jó házi pálinka is megtette a hatását, akik megkóstolták, azoknak kellőképpen  megalapozta a hangulatát.

Bálint János kuratóriumi elnök derűs szavait követően a megjelentek pezsgővel köszöntötték az Újévet és stílusosan a szilveszter hangulatát felidézve főtt virslivel, majd a tagok által hozott sütemények elfogyasztásával csillapították az éhséget. Köszönet a beszerzésben, főzésben, feltálalásban, mosogatásban közreműködőknek.

Ezt követően Puruczkainé Gubola Brigitta és Bálint János által szervezett tombola izgalmai fokozták a jókedvet.

Az újévben ez a délután is igazán hangulatosra sikeredett. Jó volt látni, hogy a megjelentek várták az összejövetelt, örültek a találkozásnak, számon tartották és hiányolták a távolmaradókat.

A Kuratóriumi Elnöksége ezúton is jó egészséget, gazdagságot és sok-sok boldogságot kíván!

Legközelebb 2020. február 11-én 14.00 órakor találkozunk remélhetőleg a rendkívül kedvessé vált helyünkön, a megújult Szőregi Faluházban.

Zilahyné dr. Veres Anna
Szőregi Regélő, 2020. február

Borítókép: Fotó: Szőregi Idősekért Alapítvány