2019. január 8.-án délután a Szőregi Idősekért Alapítvány által szervezett rendezvényre az óév eltemetésére, az újév köszöntésére gyűltek össze a Szőregi Faluházban az idősödő emberek. A rendkívül mostoha idő ellenére sokan megjelentek, még új tagokat is üdvözölhettünk.

A jókedv megteremtéséhez, fenntartásához a zenei hátteret Igaz János biztosította oly sikeresen, hogy az örökzöld slágereket többen együtt énekelték az előadóval, s jó néhányan még táncra is perdültek.

Bálint János kuratóriumi elnök derűs köszöntő szavait követően Nagy Józsefné Erzsike, Simon Istvánné Icuka és Négyökrű Imréné Piroska a karácsonyi menük fejedelmével, az „étkek királyával” lepte meg a jelenlévőket. Köszönet nekik az ízletes töltött káposztáért.

A tagok által hozott sütemények elfogyasztása után Puruczkainé Gubola Brigitta és Kátai István által szervezett új szellemű tombola izgalmai fokozták a jókedvet, melynek során Brigitta az alapítvány felé a nyeremények és a befolyt összeg vonatkozásában rendkívüli felajánlást tett.

Mindenki nagy izgalommal várta a főnyeremények kisorsolását. Különös figyelmet kapott a Francia Cukrászda által készített egyedi kézműves csokoládétorta, melyet nagy örömmel Sári Pál és felesége vitt haza.

Az újévben igazán hangulatosra sikeredett ez a délután. Ezúton is minden szervezőnek, segítőnek köszönjük munkájukat.

A Kuratóriumi Elnöksége a továbbiakban is mindenkinek jó egészséget, bőséget és sok-sok boldogságot kíván!

Legközelebb farsangi mulatság keretében 2019. február 12.-én 14.00 órakor találkozunk a Szőregi Faluházban.

A Kuratórium nevében: Zilahyné dr. Veres Anna
Szőregi Regélő, 2019. február

Borítókép: Fotó: Sőregi Idősekért Alapítvány