A Szőregi Idősekért Alapítvány szeptember 12-én őszi évadnyitó rendezvényre hívta meg a település idős lakóit. Az összejövetelt a Kossuth Lajos Általános Iskola 4. osztályos diákjai nyitották meg: tréfásízes versekkel, iskolai történetekkel, mondókákkal és énekkel szórakoztatták a jelen lévőket, Szabó Mónika tanítónő vezetésével.

Fotó: Szőregi Idősekért Alapítvány

Az előadás után dr. Berkesi Ottó önkormányzati képviselő köszöntötte az idős vendégeket, tájékoztatást adott a közelmúlt eseményeiről, a települést érintő várható fejlesztésekről és válaszolt a feltett kérdésekre.

Ezt követően az alapítvány aktivistái által elkészített finom ételek és sütemények kerültek az asztalra, melyek a készítő Négyökrűné Piroska és Kátai István tehetségét dicsérték.

Igaz János kiváló zenéje mellett vidám énekléssel, tánccal és beszélgetéssel folytatódott az összejövetel, melyet a nap végén a szokásos tombola követett. A jelen lévők jó érzésekkel eltelve távoztak. Legközelebb október 10-én, kedden, 15.00 órai kezdettel találkozunk a Faluházban.

Becsey Mária

Borítókép: Fotó: Szőregi Idősekért Alapítvány