A Szőregi Faluházban 2019. november 12-én 15.00 órakor a Szőregi Idősekért Alapítvány Katalin napi mulatságot tartott, ahol természetesen az Erzsébet utónevű hölgyekről sem feledkeztek meg, Bálint János kuratóriumi elnök is köszöntötte őket. A rendezvényen bebizonyosodott, hogy a szarvasi kirándulás összehozta az embereket, a közösségeket, sokan megjelentek.

Igaz János talp alá való zenéje nyújtotta az aláfestést a táncnak, éneklésnek, beszélgetésnek, ami a szokásosnál hosszabbra sikeredett, mivel a gulyásleves alapját képező marha korára való tekintettel nehezen főtt meg. Ez azonban a hangulatot nem befolyásolta, mindenki jól érezte magát.

A konyhában dolgozók kiemelkedő munkáját dicséri, hogy a gulyásleves  és a frissen sütött fánk is maradéktalanul elfogyott, sokan mind a tíz ujjukat megnyalták. A fenséges étkeket ezúton is köszönjük. Az est végére a játék, a tombolahúzás most sem maradhatott el, amit Brigitta vezényelt le.

A jelenlévők kollektíven megszavazták, hogy a következő három téli hónapban az összejövetelek kezdő időpontja egy órával korábban legyen. Így decemberben, januárban és februárban nem 15.00 órakor, hanem 14.00 órakor találkozunk.

A Karácsonyi Ünnepségünkre – december 10. 14.00 óra – mindenkit szeretettel várunk! A rendezvényt Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata az Idősügyi Alapból támogatta.

Zilahyné dr. Veres Anna
Szőregi Regélő, 2019. december