Hagyományunknak híven az idén is megrendeztük bölcsődénkben június elején a családi délutánt. A verőfényes péntek délutánon a jó időt kihasználva számtalan programmal vártuk bölcsődénkbe járó gyermekeinket és az őket elkísérő szüleiket, családtagjaikat. A program kezdetét ékesítette a Szerb utcai óvodások műsora.

Fotó: Szőregi Bölcsöde / Szőregi Regélő

Fotó: Szőregi Bölcsöde / Szőregi Regélő

A gyerekeket ugráló várral vártuk az udvarba, amelyet Rózsavölgyi József részönkormányzati képviselő úr biztosított. Ezúton köszönjük neki! A gyermekeknek lehetőségük volt horgászatra, kézművesedésre, gyurmázhattak, rajzolhattak, fűzhettek színes karikákból, melyből nyakláncot és karkötőt készítettek.

A kicsik nagy örömére két rendőrautó is biztosított volt számunkra Kakuk Nóra szüleinek köszönhetően.

Volt még arcfestés, homokozás, csúszdázás. Kéri Karina apukája kiscsirkéket hozott a rendezvényre, amit nagy örömmel fogadtunk.

A vendégeinket a büfébe frissítővel vártuk, ahol nagy figyelmet fordítottunk az egészséges táplálkozásra. Limonádét és sok-sok gyümölcsöt, zöldséget kínáltunk, amit a bölcsődébe járó gyermekek szülei biztosítottak. A süteményeket köszönjük Rózsavölgyi József képviselő úrnak.

A legnagyobb sikere Szaszkó-Horesnyi Zénó nagyapjának fogata volt. Lelkes gyermekeinket szüleivel kocsikáztatta Szőreg utcáin, amiért hálásak vagyunk.

Jövőre is programokban és élményekben gazdag családi délutánnal várjuk majd az érdeklődőket.

Szőregi bölcsőde dolgozói